Автомобилно състезание по гимкхана “Раховец”

Публикувано на чт, 3 Окт. 2019
67 четения

За трета поредна година СККА “Етър Рейсинг” и АФБ организират автомобилно състезание по гимкхана “Раховец 2019”. То ще бъде в неделя пред читалището в Горна Оряховица.
Гимкхана шампионатът за мъже и жени е валиден за Национален шампионат и е записан в спортния календар за съответната година. Провежда се в съответствие с Международния спортен кодекс на ФИА, Наредбата за организиране и провеждане на автомобилни състезания за съответната година и настоящия Специален правилник. Автомобилното състезание е трети кръг от Националното първенство по гимкхана.
Състезанието е отворено за участие и за любители, като повече информация за организацията на събитието, начините за записване за участие и същността на гимкхана могат да се получат от организатора Димитър Стефанов, председател на СККА “Етър Рейсинг”.
Административният и технически преглед на автомобилите е в неделя от 9:00 до 10:30 ч. на паркинга пред стадиона, стартът на състезанието е в 11 ч., а награждаването на победителите – в 14:30 часа.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново