Александрина Стоянова спечели регионален турнир по тенис на корт

Публикувано на чт, 16 май 2013
263 четения

Тенисисти от В. Търново, Русе, Плевен, Дряново и града домакин Г. Оряховица взеха участие в регионален турнир за деца до 12 години. Надпреварата бе организирана от Тенис клуб “Царевец”, като момчетата и момичетата с призово класиране получиха купи и медали. Според регламента тенисистите в тази възраст играха два от три гейма до четири сета.
При момичетата състезателката на клуба от старата столица “Престиж” Александрина Стоянова вдигна купата, надделявайки в спора за върха над Виктория Ненова от “Плевен-90” с 4:0 и 4:1. С бронзов медал се окичи великотърновката Ивана Боболова.
Самуил Конов от Русе е първи при момчетата, след като на финала победи в два сета 4:0 и 4:1 горнооряховеца Илиян Жеков, а трети е Пламен Димитров от Дряново.
Президентът и треньор на “Царевец” Пламен Цонев похвали за доброто им представяне на турнир в Албена своите възпитаници Илиян Жеков и Ваня Косева. На зелен корт в курорта Жеков е трети при момчетата, а на оранжев Косева е спечелила утешителния турнир при момичетата.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново