Александър Дюлгеров си тръгна от “Етър”

Публикувано на пт, 29 май 2020
366 четения

Опитният защитник Александър Дюлгеров разтрогна с “Етър” по вина на клуба. Бранителят е прекратил контракта си заради неизплатени задължения.
“Мога да потвърдя новината, че разтрогнах договора си с “Етър” по вина на клуба. Финансовата криза в клуба не е тайна за никого. Проблемите са от доста време, стараеха се и каквото можеха, изплащаха. Но явно покрай кризата е доста по-сериозен проблемът. Чисто формално е, че разтрогнах по вина на клуба. Това беше възможността да разтрогна, но това не значи нищо – не го правя, за да си взема парите. На мен не ми е било това целта. Разговарял съм доста с ръководството на клуба, и то не само аз. И треньорът е говорил с тях. За февруари хората изплатиха всичко, но доста трудно. В момента за месец март не всичко е платено, а само малка част”, сподели Дюлгеров.
“Има доста момчета, на които им изтичат договорите. Може би искат и те да си тръгнат, но аз не мога да коментирам, това си е тяхна работа. Клубът има финансови проблеми, въпросът е, че няма яснота и няма кой да дойде да обясни на момчетата, за да са спокойни. С тази криза и пандемия всеки се опитва да си спаси семейството. Много хора не са запознати, но играчите сме изпадали в доста трудни ситуации – да се чудим дори как да си платим наемите.
Разделяме се с добри чувства – искам да благодаря на ръководството, че ми дадоха шанс да играя за “Етър”, както и на треньорите Росен Кирилов и Петко Петков, които също ми дадоха шанс. “Етър” не заслужава това си състояние. Благодаря и на феновете, които въпреки лошите резултати бяха до нас. Пожелавам успех на отбора, дано се спаси и дано до месец ситуацията да се подобри. Пожелавам го от сърце”, добави Александър Дюлгеров.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново