9 контроли насрочи “Локо”, взе дузина нови попълнения

Публикувано на чт, 10 Ян. 2019
169 четения

Горнооряховският “Локомотив” обяви пълния списък на контролите от предсезонната подготовка. Ръководството договори девет контроли, като във всичките тимът ще гостува. Първата проверка е на 16 януари срещу “Созопол”. На 20 януари “железничарите” излизат срещу адашите от Пловдив, а три дни по-късно играят с “Ботев” (Пд). На 25 януари ще има мач с “Лудогорец-2”, а на 30 януари е проверката с третия пловдивски тим “Марица”. На 2 февруари е контролата с “Несебър”, на 9 февруари “Локо” играе със “Загорец”, а на 16 февруари с “Локомотив” (Сф). Всички мачове са навън.
Между двата последни мача се обмисля още една проверка с “Янтра” (Гб), която да се изиграе на стадиона в Горна Оряховица и да послужи за своеобразно представяне на отбора и треньорите. Тя вероятно ще бъде на 12 февруари, но зависи и от времето.
Новият старши треньор на “Локомотив” Красимир Мечев изведе за първа тренировка сериозно обновен отбор. Почти дузина са новите играчи, които трябва да вдигнат нивото на отбора и да гарантират по-успешна втора част на първенството. След раздялата с Георги Колев и Симеон Иванов веднага след края на есенния полусезон, стана ясно, че “Локомотив” продължава без Илия Карапетров, Йордан Петев, Димитър Калчев и Тихомир Кънев.
Бившият капитан Атанас Фиданин дойде за първата среща на отбора след паузата, но ще навлиза в тренировъчния процес постепенно заради отшумяваща контузия. Очаква се и вратарят Николай Банков, който ще се готви с “Локо” и може да остане, ако не получи по-добра оферта.
Новите попълнения са юношата на “Левски” Стивън Славков, Веселин Васев от ЦСКА-1948, Лъчезар Ковачев от “Лудогорец”, Александър Попов от “Черноморец” (Балчик), Альоша Илиев от “Севлиево”, Денис Цолев – юноша на “Славия”, играл последно за “Вихрен” (Сандански), Тони Иванов от “Славия”. В отбора се връща и неговият юноша Максимилиан Велков. С мъжете започват подготовка и четирима младоци от школата на “Локомотив” – Тодор Бакърджиев (набор 2002), Станимир Андреев и Николай Веселинов (2000 г.) и Янислав Цачев (2003 г.). Очакват се и още двама-трима играчи, които ще се присъединят към отбора по време на подготовката.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново