24 гола паднаха в поредния ден на турнира, “Табако Трейд” и “Тера Трак” с нови победи

Публикувано на ср, 22 ян. 2020
170 четения

24 попадения паднаха в мачовете от зимния турнир по футбол във Велико Търново в първия ден от седмицата. Тимът на “Табако Трейд” постигна втората си победа в надпреварата в група “Г”, като надигра с 5:0 “Автодизел” и си осигури участието на осминафиналите. Загубата пък бе втора за “Автодизел”, който в последния кръг ще срещне “Мусала Брокер”. Александър Миланов, Николай Иванов, Ивайло Иванов, Исмаил Мъстънов и Иван Иванов вкараха головете за тръмбешчани.
“Мусала Брокер” направи пълен обрат срещу “Панорама” (Елена), като губеше още до 6-ата минута с 0:2, но се наложи с 6:3. Мартин Димитров заби две бързи попадения за еленчани още в началото на мача.
В 18-ата Ростислав Данчев успя да намали на 1:2 и остави развръзката за второто полувреме. В него “брокерите” отбелязаха пет гола, като се разписаха Йордан Димитров (два), Ростислав Данчев, Кирил Ангелов и Янислав Илиев. Третия гол за еленския тим вкара Александър Ангелов, но това бе крайно недостатъчно.
“Лестър” удари “Черните пантери” с 5:2 в група “Д” и се върна в играта за елиминациите. Преди почивката падна само един гол, дело на Петър Антонов, а след нея двата отбора се развихриха. За “Лестър” се разписаха по два пъти Йордан Георгиев и Христо Мартинов, за “пантерите” отвърнаха Йордан Брождаров и Цветомир Шеневски.
С най-голям интерес се очакваше дербито между традиционните участници в турнира “Тера Трак” и “Ветеран турист”, които имаха победи на старта и излязоха в директен сблъсък за първото място. В оспорван и интересен мач “Тера Трак” взе победата с 2:1.
“Ветераните” първи откриха резултата чрез Стилиян Иванов в 7-ата минута, но точно преди почивката Мартин Йорданов успя да изравни. В 24-ата минута отлично познатият голмайстор на зимните турнири Илиян Димитров направи обрата пълен и “Тера Трак” оглави класирането в групата с 6 точки.

Програмата днес:
17 ч. Кеш Кредит – Баскет футболиери, 18 ч. Ключарско ателие Практикер – Лайтс, 19 ч. Амфора – Стима, 20 ч. Ресторанти Его – Спартак.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново