11 медала за КК “Калоян” във Вършец

Публикувано на пн, 9 Дек. 2019
328 четения

11 медала спечелиха каратеките на КК “Калоян” на Националната купа по карате за всички възрасти, провела се във Вършец. Общо 246 състезатели от 17 отбора участваха в надпреварата, в която великотърновският клуб се представи със седем деца до 14 г.
Божидара Тотева взе два бронзови медала на ката и кумите при десетгодишните. Мартин Янков е със бронз на ката и сребро на кумите -35 кг при 10-11-годишните. Георги Миладинов е пети на кумите – 40 кг в същата възрастова група, а Никол Брайнова е трета на ката при 10-11 г.
Виктор Георгиев стана първи на ката и трети на кумите – 45 кг в същата възраст. Стефания Денева е трета на ката и кумите до 14 г. +45 кг, а Рая Рускова е първа на ката и втора на кумите до 14 години при +45 кг.
“С тази надпревара приключи състезателната година. Сега предстои изпит за покриване на технически степени и подготовката върви усилено. Ще направим отчет за изминалата година. Пожелавам на всички успешно представяне и най вече да са живи и здрави. С желание, труд и постоянство всичко се постига”, обобщи сенсей Севджан Мехмедова.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново