11-годишните хандбалисти на “Локомотив” (ГО) са зонални шампиони

Публикувано на ср, 8 май 2019
175 четения

Поредна купа във витрината на клуба добавиха децата до 11 г. на ХК “Локомотив” (ГО). В спортна зала “Орловец” в Габрово се проведе зоналният финал по хандбал за момчета М11 на зона “Мизия”. Младите локомотивци изиграха четири мача в рамките на един ден. В първия победиха съгражданите от “Раховец-2008” с 13:8, после се наложиха над домакина “Чардафон” с 18:4. С 25:9 победиха плевенския “Полюс-ТМ”, а последната среща от турнира се превърна в своеобразен финал, в който “Локо” победи ловешкия “Осъм” с 21:5.
С индивидуални награди бяха отличени: Християн Колев – най-добър вратар, и Мартин Костадинов – най-полезен състезател. Мартин Костадинов, Георги Василев, Иво Иванов и Християн Колев попаднаха сред десетте най-добри на турнира и проектонационали в тази възраст.
Това беше генерална репетиция преди държавния финал, на който ще е домакин “Локомотив” и ще се проведе от 11 до 13 май в Горна Оряховица.
“Локо”: Християн Колев, Тодор Тодоров, Михаил Тодоров, Георги Василев, Мартин Костадинов, Емре Алиев, Велизар Драганчев, Иво Иванов, Радостин Байчев, Константин Бакалов, Димитър Калушков.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново