102-годишният Деян Чаушев приветства Меси и Аржентина

Публикувано на вт, 10 ян. 2023
238 четения

Здраве и късмет пожелава на всички великотърновци най-известният столетник от старата столица Деян Чаушев. За бодрия дух на 102-годишния ветеран и неговия житейски път сме писали неведнъж.
Бай Деян, който на 18 март трябва да навърши 103 години, посрещнал подобаващо Новата година, като е посрещнал на гости с близките си. Още е под впечатленията от изминалото световно първенство по футбол, от което не пропуснал нито един мач. И е щастлив от победата на Аржентина.
“Гледах цялото първенство, изключително съм доволен от световната титла на аржентинците. Очаквах да спечелят заради Лео Меси – той е изключителен футболист. Много го харесвам”, сподели Деян Чаушев. Столетникът е един от немногото останали по света, които са съвременници на всички световни първенства по футбол. Когато се провежда първият в историята Мондиал през 1930 г. в Уругвай, той е вече навършил 10 години. А първенствата гледа още откакто телевизията е навлязла у нас през 60-те години.
“Добре съм със здравето”, споделя бай Деян, който се надява да посрещне и 103-тия си рожден ден с все така бодър дух и поиска да поздрави чрез страниците на “Янтра ДНЕС” всички великотърновци и да им пожелае здраве и дълголетие.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново