Жителите на село Константин аплодираха кандидатите на ГЕРБ

Публикувано на вт, 30 Апр. 2013
650 четения

Пред препълнено читалище в еленското село Константин кандидатите за народни представители от ГЕРБ представиха програмата си за следващия управленски мандат. С местните жители се срещнаха Евгени Стоев, Любомира Попова, Таня Лазарова, а също кметът на Елена инж. Дилян Млъзев и председателят на общинския съвет Валентин Гуцов.
Присъстващите аплодираха Евгени Стоев, който е втори в листата на ГЕРБ, и неговите колеги. Европейските пари, отблокирани от правителството на Борисов, вече стигат и до тяхното село, научиха хората. Модерна спортна база за младите ще има в Константин, благодарение на мащабен европейски проект, който вече е получил одобрение, съобщиха представителите на местната власт. Реконструкция и основно обновяване на градския стадион “Чумерна” и всички съоръжения, както и на футболното игрище и съблекалните ще бъдат извършени по проекта. В близкото село Майско, където Евгени Стоев и колегите му бяха по-рано в рамките на кампанията, ще бъде изградено ново футболно игрище със съблекални и трибуни.
В края на срещата в село Константин Любомира Попова, Таня Лазарова и Дилян Млъзев се хванаха на извилото се пред читалището хоро. По-късно Евгени Стоев и колегите му от ГЕРБ се срещнаха с жителите на друго еленско село – Беброво.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново