Жителите на Поликраище искат центърът на селото да бъде ремонтиран

Публикувано на ср, 27 апр. 2016
555 четения

150 000 лева от бюджета на Община Горна Оряховица са отделени тази година за асфалтиране на улици и закърпване на дупки в Поликраище, стана ясно по време на поредната изнесена приемна на общински съветници от ГЕРБ, проведена в населеното място.
Много хора се възползваха от възможността да се срещнат с представители на различните комисии към ОбС, да изразят мнение, да изложат проблем или да потърсят съдействие. Те споделиха, че селото им е хубаво, има много млади хора, но трябва да се помага на кмета Марин Тодоранов в начинанията му, за да не се обезлюдява Поликраище.
От своя страна съветниците от ГЕРБ се ангажираха да настояват пред общинското ръководство в следващия бюджет да бъдат отделени средства за закупуване на градински трактор, за да може по-лесно и бързо да се окосяват близо 150 декара зелени площи в селото.
Хората от Поликраище поискаха още да се поставят постоянни кофи за изхвърляне на строителни отпадъци, а не да плащат допълнително за контейнери на почистващата фирма. Беше поставен и въпросът за ремонт на центъра на селото.
Следващата изнесена приемна на общинските съветници на ГЕРБ ще се състои на 11.05.2016 г. – сряда, от 10,00 часа в гр. Долна Оряховица, в сградата на кметството.
Весела КЪНЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново