За юрисконсулта Хрисимира Витанова най-характерни са търпението и отзивчивостта към околните

Публикувано на ср, 9 Окт. 2019
310 четения

Хрисимира Витанова е още едно от новите за политиката лица, на които ГЕРБ – В. Търново, залага в местния вот. Юристът Витанова е част от листата с кандидати за общински съветници, която е под номер 43 в интегралната бюлетина.
Великотърновката е юрисконсулт в териториалната дирекция на НАП от 4 години. В професионалната си биография има дългогодишен опит както в общинската администрация, така и в частното предприемачество. Преди юридическото си образование, Хрисимира е завършила и специалността “Социална педагогика”, основна част от която е психология и която по правило избират хора, загрижени за общността, притежаващи изразена способност за емпатия и съпричастност.
С характерните за Хрисимира Витанова търпение и отзивчивост към околните е естествено, че един от водещите ѝ стремежи като част от бъдещия Общински съвет ще бъде създаването на още по-добра комуникация между гражданите и представителите на местната власт. Сред младите хора пък да се презентират още по-широко професиите, в които липсват кадри, е друга приоритетна тема на Хрисимира. В последните години във В. Търново се постигат все по-добри условия за професионално обучение, припомня тя.
17-годишният син на юристката, който учи в паралелка “Биология и химия” в ПМГ “Васил Друмев”, е нейна гордост. Любимата роля на Хрисимира е тази на майка и съпруга, а чудесното ѝ семейство я подкрепя безрезервно в новото ѝ общественополезно начинание. Спортът и разходките сред природата са голямото увлечение на фамилията, а смислените разговори с добри приятели – любимо занимание.
Благодарение натрупания опит и знанията си, Хрисимира Витанова има с какво да бъде полезна на своя град и община. Нейният преференциален номер в листата на ПП ГЕРБ е 126

loading...
Пътни строежи - Велико Търново