За трети път преизбраха Гюнай Далоолу за областен председател на ДПС

Публикувано на нд, 18 окт. 2020
966 четения

Областният председател на ДПС Гюнай Далоолу беше преизбран единодушно за трети мандат на провелата се в неделя областна конференция на движението.
“Много съм развълнуван, че представителите на всички десет общини от областта застанаха зад моята кандидатура. Амбициран съм да направя още един силен мандат начело на движението в региона. Стремежът ни е на предстоящите парламентарни избори да запазим депутатския мандат на ДПС в област Велико Търново, а защо не да ги направим и два”, заяви веднага след избирането си Гюнай Далоолу. Той категорично обяви, че движението е за оставката на правителството на Бойко Борисов, но и на президента Румен Радев.
Областният съвет на ДПС ще е от 27 души, бяха избрани и делегатите на Националната конференция на ДПС, за която все още не е ясно дали ще се проведе онлайн, или присъствено, допълни Далоолу..
Гости на форума бяха Камен Костадинов, Рушен Риза, член на Централното оперативно бюро на ДПС, народният представител ген. Симеон Симеонов, избран от великотърновския избирателен район, и Имрен Мехмедова, депутат от Търговище.
От ДПС са доволни, че конференцията премина при изключително добра организация, както и че бяха взети всички епидемични мерки, свързани с разпространението на COVID-19.
Весела КЪНЧЕВА

сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново