Ясни са кандидатите на ДПС за общински кметове

Публикувано на чт, 29 Авг. 2019
3950 четения

Вече са ясни имената на кандидатите на ДПС за общински кметове в област В. Търново, научи “Янтра ДНЕС”. Общинският съветник от ДПС в Горна Оряховица Стефчо Алипиев е кандидатът за кмет на движението в железничарския град. Алипиев беше кандидат-кмет на ДПС и преди 4 години, когато Движението успя да вкара общо трима общински съветници.
Общинският председател на ДПС в Стражица Атанас Дончев е кандидатът на партията за кмет на Общината. Движението ще има свои кандидати и за всички населени места в общината, в които кметовете ще се избират пряко.
В Златарица ДПС също издига своя общински председател Федя Дервишев. “Ние сме първа политическа сила в общината. Целта ни на първия тур ще е балотаж и поне 5 от общо 11 съветници в Общинския съвет”, заяви за “Янтра ДНЕС” Дервишев преди дни. Тримата кандидати на ДПС за общински кметове и областният координатор на ДПС Гюнай Далоолу проведоха среща във В. Търново със зам.-председателя на партията Ахмед Ахмедов, за да обсъдят предстоящата предизборна кампания.
Весела КЪНЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново