„Продължаваме промяната“ регистрира листата си в РИК

Публикувано на вт, 12 окт. 2021
4648 четения

Коалиция „Продължаваме промяната“ регистрира листата си в РИК с кандидати за народни представители в предстоящите парламентарни избори. Документите бяха внесени от водача на листата за Великотърновски избирателен район архитект Йордан Терзийски.

„Десет човека са включени в нашата листа, изключителни професионалисти – лекари, зъболекари, инженери, печатари. Щастлив съм, че за краткото време, с което разполагахме събрахме един много добър отбор“, заяви архитект Йордан Терзийски. Той уточни, че в предизборната кампания ще разчитат на срещите си с гражданите лице в лице. Лидерите на коалицията – Кирил Петков и Асен Василев, ще посетят региона на 19, 20 и 21 октомври, за да се срещнат с граждани.

„Ние също ще обикаляме населените места, защото искаме нашите послания да достигнат до хората лично. Ние сме хора от Велико Търново и региона, представители сме на местната общност и сред нас няма хора, които са спуснати от някъде“, допълни арх. Терзийски. Той посочи, че си поставят няколко задачи в регионален план, за които ще работят. Една от тях е довършването на АМ „Хемус“ и изграждането на АМ „Русе – Велико Търново“, което ще осигури една по-добра транспортна свързаност на региона. „Искаме и да привлечем чуждестранни инвеститори, които да са в сфери с висока добавена стойност, което би повишило и жизнения стандарт на хората“, допълни арх. Терзийски.

На второ място в листата на „Продължаваме промяната“ е нотариуса Милен Матеев. „За първи път се включвам в политиката. През целия си съзнателен живот съм имал някакви обществени изяви и винаги съм търсил тази идея, която намерих в „Продължаваме промяната“, заяви Милен Матеев.

На трето място е Лили Матева. „Адвокат съм от 2000 г., магистър по право и финанси,също така съм медиатор и синдик. Занимавам се с търговско и наказателно право. Нямам никакъв политически опит, но винаги в съзнателния си живот съм имала ясна позиция кого подкрепям и кого не. Честно казано за първи път се доверявам на политическа формация, защото я припознах с идеите, които имам в чисто житейски план с идеите в програмата на „Продължаваме промяната“, заяви адвокат Лили Матева. След нея в листата се нареждат д-р Кина Николова, д-р Стефан Войчев, д-р Пламен Латев, Милена Генчева и Иво Дечев. На девета позиция е Велимир Кенаров, а на десето място е фармацевтът Саад Алуани.

Весела БАЙЧЕВА

сн. Даниел ЙОРДАНОВ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново