Водачът на листата “ГОРДа България” Станислав Недков-Стъки: “Ще осигурим полицейско присъствие в малките населени места и достойни доходи”

Публикувано на ср, 8 май 2013
1000 четения

Водачът на листата на “ГОРДа България” Станислав Недков-Стъки и останалите кандидати за депутати от коалицията се срещнаха с жителите на Стражица и Елена, където представиха управленската програма, изготвена от проф. Боян Дуранкев, и още над 30 от най-добрите български професори.
Програмата предвижда незабавни мерки срещу битовата престъпност, полицейско присъствие в малките населени места, нарастване на минималната пенсия на 200 лв. в началто на мандата, допълнителни енергийни помощи за семействата с ниски доходи, въвеждане на необлагаем семеен подоходен минимум и т.н.
“Ние искаме промяна на арогантното управление не само за тези изминали четири години, а за целия преход, довел до ескалация на отчаянието, бедността, мизерията, унижението и до най-страшното за нашето съвремие: новият феномен на българското недоволство – самозапалването”, заяви пред хората Станислав Недков-Стъки. Той припомни, че ГЕРБ унищожи дребния и среден бизнес, заличи 350 хиляди фирми, остави 400 хиляди без работа, изгони младите от държавата, лиши от грижи и внимание българските пенсионери, майки и деца, унищожи българското стопанство и земеделие.
Проф. Боян Дуранкев, който е номиниран от Коалиция “ГОРДа България” за премиер, посети региона на Велико Търново, за да разясни основните акценти от програмата си, която е до 2030 г., и предвижда сериозен икономически растеж.
Весела КЪНЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново