“Обединените патриоти – ВМРО, НФСБ, АТАКА” са за решителна промяна на политиката по доходите

Публикувано на ср, 22 Мар. 2017
88 четения

Ние, “Обединените патриоти – ВМРО, НФСБ, АТАКА”, искаме да станем по-силни и за това се обединихме. Силата в парламента се измерва с броя на народните представители, затова на 26 март ни подкрепете с номер 17 в бюлетината. С тези думи се обърна към членовете и симпатизантите на коалицията в Самоводене водачът на листата на в региона Милен Михов.
Патриотите искат да са силни, за да отстояват интересите на своите избиратели и на всички български граждани. “Ние няма да отстъпим от исканията си за сериозна решителна промяна в политиката по доходите. Според нас минималната пенсия трябва да е близка до прага на бедността, а на всички останали да се индексират. Продължаваме да твърдим, че има финансова възможност за това”, обясни Михов.
Патриотите се обявиха и за ревизия на инвалидните пенсии. В страната има близо 900 хиляди инвалиди, 60 % от тях според специалистите са фалшиви инвалидни пенсии. Трябва да бъдат подпомагани всички хора, които наистина имат увреждания, но не и мнимите. Средствата, които останат от тях, трябва да се пренасочат към другите пенсии, обясни водачът на листата. Той обясни още, че от контрабандата с гориво, от акциз и ДДС в страната се губят 2 млрд. лв. По думите му държавата трябва да прояви воля и да прекрати тази порочна практика.
Патриотите се обявиха за незабавно справяне с ромската престъпност, подсилена сигурност в населените места, както и за засилена охрана на границата, за да не се допускат нелегални емигранти.
На 26 март помислете и отсъдете не въз основа на партиите, а въз основа на хората за кого ще гласувате. Изберете хората, а не партиите, призова Милен Михов.
Весела КЪНЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново