ВМРО заложи на великотърновци в листата

Публикувано на вт, 12 окт. 2021
2315 четения

Листа от 15 имена – изцяло добре познати хора от Велико Търново и областта, регистрира ВМРО за предстоящите парламентарни избори. Неин водач е областният лидер доц. д-р Милен Михов, който е и кандидат за президент на България.

“ВМРО е българският проект в тези избори, а нашата листата е листата на великотърновци. Много хора отвън ще използват предизборната кампания, за да се запознаят с красотите и забележителностите на Велико Търново, но ние влизаме в тази кампания с добре познати, утвърдени и l немалка част млади хора. Тези избори са важни за създаване на устойчиво силно управление, в което ВМРО ще има своето място. Загубихме половин година в опити и експерименти, цените растат, а новото статукво е спряло като кораба, който акостира на българския бряг – безжизнен и клатещ се от вълните на времето”, заяви доц. Милен Михов.

Той коментира и предизвикателството да съчетава президентската си кандидатура заедно с това да оглави на листата за парламентарните избори. “Решението на областния комитет и на националното ръководство е аз да съм водач. Надявам се с общи усилия да постигнем един много добър резултат. Кампаниите са “две в едно”, аз мисля, че ВМРО във Велико Търново има потенциала да направи организация. Времето ще бъде много кратко, очакват ме пътувания, но градът и областта също ще бъдат фокус на моята кампания”, увери зам.-председателят на ВМРО.

“Постарали сме се в листата да включим млади хора, да засилим женското присъствие, с широка палитра от специалисти – лекари, юристи, икономисти, учители, да имаме представители на почти всички общини. Втори е зам.-председателят на Общинския съвет д-р Юлия Тонкова, имената после са по представителност на отделните общини и на тяхната тежест”, поясни доц. Михов. В листата следват Николай Николов от Горна Оряховица, Пламен Борисов от Свищов, Тодор Кутрев от Павликени, Славчо Стоянов от Лясковец, Йордан Минчев от Елена, Божидар Бурнев от Златарица, следвани от великотърновците Мирослав Гълъбов, Николай Цонев, Магдалена Джикова, Кирил Станчев, Албена Кръстева, Ивета Кабакчиева и Евгени Коев.

Анатоли ПЕТРОВ
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново