ВМРО се регистрираха за местните избори в петък, 13-ти

Публикувано на сб, 14 сеп. 2019
280 четения

„Не сме фаталисти. 13 винаги ми е носило късмет и успехи. За пореден път регистрираме самостоятелно участие в Община Велико Търново. Вече шест мандата подред ВМРО има трайно присъствие в Общинския съвет. Надяваме се този път то да бъде чувствително по-значимо”. Това заяви вчера кандидатът за кмет на община Велико Търново от ВМРО доц. д-р Милен Михов.

В 13:53ч. заедно с Евгени Коев – председател на Общинската организация на патриотите, Николай Цонев – заместник-областен председател на организацията, и Ивета Кабакчиева – зам.-областен управител на област Велико Търново, които са част от листата на общинските съветници, регистрираха ВМРО – Българско национално движение за предстоящите местни избори в Община Велико Търново.

Доц. Михов обяви, че в листата са включени и много популярни за града лекари, учители, общественици, хора със самостоятелен бизнес, млади хора, като подчерта, че следват старо правило за листата, а именно – места в нея имат всички свестни, местни и известни хора. След вътрешна номинация между няколко водещи личности за град Велико Търново, симпатизантите избраха да заложат доверието си за кмет на старата столица от ВМРО на кандидатурата на доц. Милен Михов. По думите на Евгени Коев той е най-видимата и най-ясно различимата фигура, допринесъл за развитието на Велико Търново народен представител от региона с реален принос в законотворчеството в България и просперитета на града.

Имената на останалите кандидати в листата за общински съветници ще станат ясни в следващите дни.

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново