ВМРО регистрира пълна листа, уверени са в добрия краен резултат

Публикувано на нд, 28 февр. 2021
738 четения

ВМРО – Велико Търново регистрира листата си с кандидатите за парламентарните избори в Районната избирателна комисия. Тя бе внесена от областния лидер и народен представител доц. Милен Михов в присъствието на основната част от кандидатите.

“Имаме пълна листа от 16 имена и тръгваме с увереност и самочувствие, а целта ни е висок резултат във Великотърновска област. Листата ни е консолидирана и единна, както вече споменах – с местни, свестни и известни хора. Лично аз съм спокоен за кампанията и уверен в крайния резултат”, коментира доц. Милен Михов.

В национален мащаб ВМРО тръгва от много високи позиции, ако сравним това, което социологията показва в навечерието на кампанията. Спрямо предишните кампании от евроизборите и местните избори тръгваме от още по-високо ниво, увери народният представител.

“Показали сме, че можем да правим позитивни кампании и резултати, които дават ефект. В ръководството, в голяма част от нашите активисти и членове има увереност в крайния резултат. Целта на ВМРО е не просто присъствие, а силно парламентарно представяне, което да гарантира патриотичния вот и желанието за една силна национална държава”, коментира очакванията си в национален план областният лидер на “воеводите”.

Кампанията на ВМРО отново ще бъде насочена преди всичко към хората. Тя ще бъде съобразена с противоепидемичните мерки с възможностите за срещи, като доц. Милен Михов, който е и водач на листата, планира поредица от срещи в населените места, с малки групи, включително и в малките села и градове. Той гарантира, че от ВМРО отново ще бъдат сред хората и с техните проблеми, както винаги е било и досега.

Анатоли ПЕТРОВ
сн. авторът

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново