ВМРО избира за кмет между доц. Милен Михов, Ивета Кабакчиева и Евгени Коев

Публикувано на вт, 20 Авг. 2019
1405 четения

Народният представител доц. Милен Михов, заместник областният управител Ивета Кабакчиева и учителят Евгени Коев, който от скоро е общински председател на ВМРО, са имената, сред които движението ще избере своя кандидат за кмет на Велико Търново. Точният състав на листата и името на кандидата за градоначалник ще станат ясни в началото на септември.

Областният председател на организацията доц. Милен Михов заяви, че структурите на ВМРО в цялата област са в пълна готовност. Приоритетът на движението е община Златарица, където Пенчо Чанев ще се бори за четвърти мандат. Освен там и във Велико Търново, воеводите ще издигнат свой кандидат за кмет и в Горна Оряховица. В тези три общини движението ще има пълни листи и свои кандидати за кметове. Това са хора, които бих определил като местни, свестни и известни, коментира Михов.

Движение вече заяви подкрепата си за сегашния кмет на Свищов Генчо Генчев, който на предстоящите избори ще се яви като независим, издигнат от Инициативен комитет. В Павликени, Полски Тръмбеш и Елена структурите на ВМРО се очаква да подкрепят сегашните градоначалници, които ще се кандидатират за нов мандат.

Весела КЪНЧЕВА     

loading...
Пътни строежи - Велико Търново