„Има такъв народ“ залага на млади и активни хора за местните избори

Публикувано на вт, 26 сеп. 2023
550 четения

ПП „Има такъв народ“ регистрира листата си за участие в местните избори, издигайки кандидати за кмет на Община Велико Търново, кметове на кметства в по-малките населени места и за общински съветници. Водач на листата е кандидатът за кмет адвокат Момчил Иванов, на второ място е бившият зам.- областен управител от служебния кабинет Станислав Николов, на трето е мениджърът Борис Китанов, останалите са фармацевти, предприемачи, преподаватели и др.
„Считам, че най-интересната част от нашето представяне ще бъде листата за общински съветници, която се състои от 26 човека, разпределени почти равномерно като брой жени и мъже. Тя е изпълнена изцяло от млади и активни хора, силно амбицирани, неучаствали никога досега в местната власт, но професионалисти, тежащи на мястото си. Качеството, което предлагаме е впечатляващо, но нашата сила според мен е, че кандидатите ни нямат никакви зависимости на местно ниво и са силно амбицирани да покажат това, което могат, и в местната власт“, каза водачът на листата и кандидат за кмет Момчил Иванов.
Очакванията на кандидатите от „Има такъв народ“ са те да бъдат изненадата на местните избори в община В. Търново и да постигнат максимално представителство. Техните виждания са, че петима общински съветници от партията в новия парламент в града е напълно реален и постижим резултат.

Николай ВЕНКОВ
сн. авторът

loading...
Пътни строежи - Велико Търново