Учат занаятчии на дигитален маркетинг

Публикувано на пт, 24 Ян. 2020
87 четения

Във В. Търново предстоят обученията за работа с новата платформа за виртуален маркетинг на занаятчийски продукти FairDeal. Дигиталната мрежа и възможностите, които дава, ще бъдат представени на кръгла маса. Форумът и обучението ще се състоят на 28 януари (вторник) в хотел “Алегро”, а началото е в 10,00 ч., съобщават от местната администрация.
В детайли ще бъде описана цялостната концепция за работни процеси на платформата за онлайн търговия, нейните предимства, основни модули и функционалности. Обучението е със свободен вход. Община В. Търново кани на събитието всички занаятчии и производители от града и региона, както и всички области, попадащи в обхвата на трансграничния регион България – Румъния.
FairDeal е уеб-базирана платформа, която ще бъде достъпна от всяка точка на света и ще скъси драстично пътя между производители и потребители. Голямо предимство e възможността за интеграцията ѝ с доказани търговски портали. Платформата представлява софтуерно приложение, осигуряващо виртуална информация за продуктите и дейността на заинтересованите представители на целевите групи – търговци и занаятчии от трансграничния регион.
Общината осигурява възможност и за дистанционно обучение за работа с платформата. Всички въпроси могат да бъдат изпращани на следните имейли: mayorvt@vt.bia-bg.com; euro_vt@abv.bg, както и чрез популярното приложение Skype, чрез профил: fairdealvt@gmail.com.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново