Цветан Цветанов е на посещение в областта днес

Публикувано на вт, 6 Окт. 2015
248 четения

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов е на посещение в област Велико Търново днес. Той ще бъде придружаван от областния координатор и кандидат на ГЕРБ за кмет на Велико Търново Даниел Панов, кандидати за кметове и общински съветници.
В 10:00 часа Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти от Павликени пред читалище “Братство 1884”, площад “Свобода”.
В 12:30 часа Цветан Цветанов ще разговаря с жителите на Свищов в Народно читалище “Еленка и Кирил Аврамови” в града.
В 14:30 часа зам.-председателят на ГЕРБ ще бъде в Полски Тръмбеш, където ще се проведе мероприятието “На кафе с кандидати” – клуб “Екстрийм”, ул. “Раковска” № 1.
В 16:40 часа Цветан Цветанов ще се разходи из парк “Света гора” във Велико Търново, където ще разговаря с жителите на Велико Търново.
В 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие за област Велико Търново. В летния театър, централен парк “Марно поле” в град Велико Търново, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Велико Търново кандидатите на ГЕРБ за областта. На мероприятието ще присъства кандидатът на ГЕРБ за кмет на Велико Търново Даниел Панов, кандидати за кметове и общински съветници от областта.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново