Стилян Найденов: От 8-те кандидати за кметове само аз имам управленска програма

Публикувано на пт, 29 сеп. 2023
1405 четения

Докато останалите кандидати за кмет на община Велико Търново смятат, че една кампания се свежда до това да се снимат с нови костюми пред знакови обекти, аз не спирам да представям своята управленска програма и да дискутирам с хората по нея, коментира Стилян Найденов, издигнат от ПП „Възраждане“. „За нас е важно, не да констатираме затлачените с годините проблеми, а да предлагаме решения. Имаме амбицията да представим непредставените в местната власт и предлагаме нова философия за управление“, каза още той и допълни, че още преди повече от месец е показал на обществеността своята управленска програма и е очаквал това да направят и опонентите му. От „Възраждане“ подчертаха, че няма да откриват и закриват кампанията си, тъй като непрекъснато работят „на терен“ и не смятат, че тя трябва да трае само месец, а връзката с хората трябва да бъде постоянна.
Спиране на сделките с общински имоти на територията на Велико Търново и превръщането на терените в паркинги, зони за отдих, както и зелени площи, ремонти на всички междублокови пространства, са сред акцентите в програмата на кандидата за кмет на община Велико Търново Стилян Найденов. Той предвижда и адаптиране на Янтра в чертите на града, почистване на речното корито и бреговете и оформяне на велоалеи и места за разходка, както и атракции в самата водна площ. Найденов подчертава и, че старото военно училище също трябва да бъде превърнато в място за отдих с изгледни площадки към амфитеатърът на Старо Търново. В бъдещият градски център /западната му част/ той планира Закрит плувен басейн с олимпийски размери и ледена пързалка, както и библиотека и музей в бившите казарми на 18-ти Етърски полк, както и паркинг за поне 3 хил автомобила и обществено обслужващи обекти, изградени с публично – частно партньорство – в цялата западна и южна част.
Увеличаване на инвестициите за малките населени места в общината, създаване на общинска и екополиция, местен референдум за поправка на всички улици, както и водни проекти за безводните райони, нова организация на движението и транспортна смема са старата столица, също са важна част от програмата на Стилян Найденов.
„Очаквам да видя и какво ще предложат опонентите ми. Препоръчвам им да се концентрират върху програмите си, а не върху суетата във Фейсбук. Само да им припомня, че за преписване /от мен/ обикновено се пишат двойки от избирателите“, допълни подкрепеният от ПП „Възраждане“ кандидат за кмет на община Велико Търново Стилян Найденов.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново