Станислав Стоянов заменя Цветанов в парламента

Публикувано на нд, 31 мар. 2019
1495 четения

Бизнесменът Станислав Стоянов заменя подалия оставка Цветан Цветанов като народен представител на ГЕРБ. До рокада се стигна след решение на ЦИК от 30 март, което предстои да бъде обнародвано в Държавен вестник.

Цветанов подаде оставка като председател на ПГ на ГЕРБ и напусна Народното събрание. До решението му се стигна след скандала “Апартаментгейт”, от който стана ясно, че Цветанов е направил замяна със строителя на два свои апартамента в същия район и е доплатил, тъй като е имало разлика в квадратурата. Всичко това е станало по напълно законен начин, увери още в началото на скандала той.

Стоянов е мениджър на рекламна агенция, занимава се с обществена дейност, член на църковно настоятелсто и на сдружение „Пазители на българщината”. „До сега съм се занимавал със съвсем други неща, работата в Народното събрание ще бъде предизвикателство за мен. Ясно съзнавам голямата отговорност, която ще имам, заяви за „Янтра ДНЕС” Станислав Стоянов.

Той става депутат, след като представителите на ГЕРБ в листата, които са преди него са отказали. Георги Недев, който трябваше да заеме мястото на Цветанов се отказа, защото скоро очаква първото си дете, проф. Любомира Попова е областен управител, д-р Николен Стойнов е категоричен, че е по-полезен на местно ниво, на същото мнение е и председателката на Общинския съвет в Лясковец – Даниела Арабаджиева.

Весела КЪНЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново