Социалистите във В. Търново искат Корнелия Нинова да оттегли оставката си

Публикувано на ср, 12 юни 2019
405 четения

Общинският партиен съвет на БСП прие позиция, с която настояваКорнелия Нинова да оттегли оставката си като председател наНационалния съвет на партията. Социалистите от старата столица подкрепиха текста, който ще бъде изпратена лично до Корнелия Нинова и до 49-я Конгрес на БСП, който предстои в края на седмицата. Текстът беше гласуван на заседание на Пленума на 10-ти юни, като в него ясно се посочва подкрепата на местното ръководство към Нинова.

„Днес никой не може аргументирано да оспори, че за трите години отмандата на председателя Корнелия Нинова и силно подновения екип на настоящото ръководство постигнатите резултати са значими. Убедени сме, че за да направим заедно следващата крачка напред – разширяване на влиянието на БСП в местната власт – Председателя Корнелия Нинова трябва да направи крачка назад и да оттегли своята оставка“, категорични са в позицията си великотърновските социалисти.

По време на заседанието беше направен и анализ за изминалите избори за Европейски парламент, като ръководството на партията отчете значително увеличение на електоралната подкрепа.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново