Социалистите в община В. Търново готови за парламентарните избори

Публикувано на вт, 1 Дек. 2020
150 четения

Приключи насроченият цикъл събрания на основните партийни организации на БСП в община Велико Търново. В рамките на месец и половина структурите трябваше да се запознаят с решенията на 50 конгрес на партията и да проверят готовността си предстоящите парламентарни избори.
По идея на ръководството всички партийни организации проведоха анкета, в която трябваше да отговорят на 4 въпроса за влиянието на структурата в населеното място или квартала, където е регистрирана. В анкетата участваха 51 от 58 основни партийни организации, което е над 90 процента ангажираност.
86% от всички организации са посочили, че са напълно готови за предстоящите парламентарни избори. А 14% са отбелязали, че към момента имат известни затруднения, но до март месец ще се справят с тях.
„Тази форма на допитване се оказа изключително подходяща във време на пандемия, когато голяма част от партийните организации се страхуват да се съберат. Затова и част от събранията бяха проведени по телефона. Щастлив съм, че по-голямата част от структурите посочват пълна готовност и мобилизация за предстоящите парламентарни избори. Забелязвам, че се усеща подем“, сподели общинският председател на социалистите Михаил Михалев.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново