Социалистите в областта застават зад Станишев

Публикувано на чт, 20 юни 2013
217 четения

Като цяло областната структура на БСП застава зад лидера си Сергей Станишев, който тази вечер на заседание на Националния съвет на партията ще поиска вот на доверие от своите съпартийци. Това съобщи за “Янтра ДНЕС” народният представител от Коалиция за България Мариана Бояджиева. Тя уточни, че червените в региона не са имали партийни форуми, за да обсъждат този проблем, но разговорите и с представителите на общинските ръководства и редовите членове показват, че това е преобладаващото мнение.
Аз лично не мисля, че оставката на Сергей Станишев ще помогне на БСП в този тежък момент. Напротив, едно такова действие ще доведе до дестабилизация на партията, убедена е Бояджиева. Не приемам твърденията, че оставката на Станишев би гарантирала оставането на Орешарски като министър-председател. Това правителство е факт благодарение на нашата политическа отговорност като партия в този важен за страната политически момент, категорична е депутатката. Според Бояджиева червените трябва да преминат през този тежък период и да работят за стабилизацията на страната.
Четирима са социалистите от областта, които са членове на Националния съвет. Това са Бойко Великов, Мариана Бояджиева, Стефан Стефанов и Валентин Ламбев.
Весела КЪНЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново