С пълна листа за съветници се включва в изборите коалиция „ПП – ДБ“

Публикувано на вт, 26 сеп. 2023
2487 четения

С пълна листа с 37 кандидати за общински съветници се включва в местните избори коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ във В. Търново. Начело на листата е арх. Йордан Терзийски, който е и кандидат за кмет за старата столица.
„Вярвам, че за да върнем блясъка и величието на В. Търново трябва да има хора с морал, компетентност и ясна визия за работа. Гражданите на старата столица имат много ясен избор – или още 4 г. застой или нова енергия, която да утвърди В. Търново като един икономически и туристически център. Вярвам, че с новия морал и модел, който предлагаме – по-отворен и прозрачен към гражданите, можем да развием потенциала на В. Търново, опирайки се на неговите традиции и история“, заяви арх. Йордан Терзийски.
На второ място в листата е Калоян Янков, на трето място е Лили Матева, а на четвърто – Дончо Бораджиев. Следват доц. Соня Будева, д-р Мавроди Калейнски, д-р Стефан Войчев, Велимир Кенаров, д-р Кина Николова, Илза Христова, Владислав Иванов, Стилияна Йоргова, Николай Стойчев, Мирослав Асенов, Дияна Ганева, Пенчо Пандъков, Димитър Митов, Любомир Марков и Гинка Нешкова. След тях се нареждат Цветомира Цанова, д-р Красимир Колев, Красимир Труфев, Елена Димитрова, Роман Рачков, Валентин Калайджиев, Ивайло Вълчев, Мариела Хаджирадева, Ивелина Байкушева, Христо Димитров, Калин Класанов, Радослав Атанасов, Катерина Милушева, Ралица Първанова, Ирина Карпузанова, Силвия Генджова и Иво Станчев. На последна 37 позиция е д-р Красимир Попов.
„През годините опонентите ни се постараха да отблъснат всички свестни хора настрани от политиката. За това днес най-важно е да благодарим на хората, които имаха куража и отговорността да застанат с лицата си в нашия отбор. Доказани специалисти в своите области, до един заслужаващи челните места. Независими личности, които не са трудоустроени или служители на някои с прикрити амбиции“, заяви адвокат Дончо Бораджиев.
Коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ ще участва в местните избори със свои кандидати в седем общини, а в три от тях – Павликени, Полски Тръмбеш и Свищов, ще участват в местни коалиции.
Весела БАЙЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново