Разпродават къщи за по 1 млн. лева в селата около Велико Търново

Публикувано на пн, 9 Мар. 2020
13760 четения

Десетки луксозни къщи около В. Търново са обявени за продажба, показа проверка на “Янтра ДНЕС”. Една от най-скъпите е в Арбанаси и е обявена на цена от 510 000 евро. Двуетажната къща е с пет спални, басейн и сауна. Простира се на площ от 330 кв. м, а дворът е 1536 кв. м. Едно от предимствата ѝ е панорамата към старата столица. В китното селце са обявени за продан още няколко имота, един от които струва наполовина и е 250 000 евро. Срещу сумата собствениците предлагат едноетажна къща с РЗП 105 кв.м и стопански постройки, както и двор от близо 2 дка. В близките села около В. Търново също се продават луксозни имоти. В с. Леденик за продан е обявена къща за сумата от 340 000 евро, а във Велчево се предлага имот с девет спални срещу 450 000 евро.
Сред скъпите имоти е къща с двор, закрит басейн и магазин в центъра на Г. Оряховица, обявен за над 370 000 евро. Триетажната къща е ново строителство и разполага с разгъната застроена площ от 432 кв. м, има зимна градина с ратанови мебели и бар, както и вътрешен отопляем басейн. Сред екстрите е игрална зала и топла връзка към просторен гараж. Интериорът на къщата е в красиви архитектурни форми и интересни дизайнерски решения, което допълнително качва цената. Мебелите са в класически стил от масивно дърво и естествена кожа, а прозорците са със стилни ръчно изработени витражи. Имотът включва добре аранжиран двор с алпинеум и вечнозелени храсти и дървета.
В китното село Драгижево, което е само на около 12 км от В. Търново, също се продават атрактивни имоти за заможни купувачи. Единият е двуфамилна къща близнак, с детска площадка, зона за почивка и барбекю. Обявената цена е 250 000 евро. Имотът разполага с 440 кв. м жилищна площ, като двете идентични къщи са построени през 2010 г. Дворът е с площ от над 3000 кв. м, включва овощна градина, лятна кухня с барбекю и пещ.
Втората скъпа къща в селото е на три етажа, а цената ѝ е значително по-висока – 320 000 евро. Имотът е направен и обзаведен с вкус и скъпи мебели, които също влизат в цената. Разполага с 1200 кв. м двор с екзотични растения и цветя, декоративни храсти и голям басейн, като целият имот е ограден от масивна ограда.
Весела БАЙЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново