Приключи административната оценка на 14 проекта по подмярка 8.4 от ПРСР 2014-2020

Публикувано на нд, 22 Дек. 2019
125 четения

ДФ „Земеделие“ приключи оценката за административно съответствие и допустимост на 14 проекта по подмярка 8.4 „Възстановяване на щети по горите от горски пожари, природни бедствия и катастрофични събития“ от мярка 8 „Инвестиции в развитите горски територии и подобряване жизнеспособността на горите“ от ПРСР 2014 – 2020 г. Инвестиционните предложения са подадени от общини, държавни предприятия и юридически лица.

Проектите по подмярка 8.4 са обработени в процедура на неограничен бюджет. Одобрената субсидия е в размер на близо 5 млн. лв. По процедурата се финансират проекти, свързани с възстановяване на щети по горите от горски пожари, природни бедствия и катастрофични събития.

На интернет страницата на ДФ „Земеделие“ е публикуван списък с проектите, които не преминават на последващ етап – техническа и финансова оценка. Списъкът обхваща инвестиционните предложения, подадени чрез ИСУН по процедура с  ? BG06RDNP001-8.002.

ДФЗ – РА ще изпрати предложенията за отказ на общините и чрез ИСУН. В едноседмичен срок след получаването им, кандидатите могат да подадат възраженията си пред изпълнителния директор на ДФЗ – РА.

След приключване на процедурата по обжалване, допустимите кандидати ще бъдат поканени за подписване на договори.

ДФ „Земеделие“-РА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново