Пламен Маринов временно ще оглави “Републиканци за България” във В. Търново

Публикувано на пн, 26 апр. 2021
1475 четения

Работна среща проведоха във В. Търново представители на областната структура на ПП “Републиканци за България” и председателят на партията Цветан Цветанов. На нея бяха обсъдени резултатите от проведените парламентарни избори и настоящата политическа обстановка.
Активно участие в обсъжданията взеха областният координатор Николай Драков, IT предприемачът и член на Изпълнителния съвет на партията Иван Станев, общинските координатори в Павликени и П. Тръмбеш Цанко Цонев и д-р Красимир Кирилов, експортният директор на “Захарни заводи” Борислав Ангелов, мениджърът Пламен Маринов, предприемачите Фикред Ферадов и Мартин Димитров и др. Задочни поздрави към колегите си отправи успешният млад финансист от Елена Стефан Дойкин, който бе възпрепятстван да присъства на събитието.
По време на кампанията категорично стана ясно, че партия “Републиканци за България” не е “патерица” на ГЕРБ, както се опитват да внушават опонентите, единодушни бяха присъстващите на срещата. Партията, която бе създадена едва преди 6 месеца, е в готовност да се яви на предсрочен вот във всеки момент, коментираха по време на форума.
“За това кратко време и заради наложените ограничения посланията ни не успяха да стигнат до максимален брой хора, но категорично може да се каже, че никой освен нас не говореше за реални политики”, каза Цветан Цветанов.
По време на срещата беше решено Пламен Маринов да изпълнява длъжността временен общински координатор на “Републиканци за България” за В. Търново. Той е мениджър продажби в национален телеком. Философ и педагог по образование, в момента завършва магистратура по психология. Маринов познава добре проблемите на туристическия и ресторантьорския бранш в региона, тъй като има опит в управлението на собствен бизнес в сферата на ресторантьорството. “Републиканци за България” в областта успя да изгради страхотен екип от млади, образовани и можещи хора, заяви Цветанов. Той благодари на всички нови политически лица от региона и изрази радост от факта, че силния отбор на формацията остава сплотен и мотивиран.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново