Петър Николов, водач на листата на кандидатите за депутати на “Движение България на гражданите”: “Ние сме единствените, към които доверието в момента се повишава”

Публикувано на ср, 8 май 2013
311 четения

Ние няма да влизаме в следизборни коалиции, категорични са кандидатите от “Движение България на гражданите”.

Политологът е категоричен, че ГЕРБ и БСП не трябва да са в управлението

Кандидатът за народен представител за Велико Търново и водач на листата от “Движение България на гражданите” Петър Николов заяви пред стотици търновци, че ГЕРБ и БСП не заслужават да бъдат в следващото управление, тъй като последните осем години показаха провал на двете партии и като управляващи, и като опозиция. “В момента “Движение България на гражданите” е единствената политическа сила, доверието към която се повишава, въпреки постоянните опити за очерняне, които се правят от останалите политически сили”, обясни Петър Николов.
Политологът бе категоричен, че съставяне на истинско правителство на малцинството с мандат, връчен на “Движение България на гражданите”, е единственият разумен и приложим ход, който ще извади България от кризата – икономическа, социална и политическа. “Ние няма да влизаме в следизборни коалиции. Това е правилното за държавата. Единствено ние имаме смелостта да поемем самостоятелно отговорността и имаме план с конкретни мерки – против бедността и мизерията и за възстановяване на икономическия растеж с акцент върху малките и средни предприятия”, подчерта Петър Николов. Той бе категоричен, че администрацията се нуждае от честни конкурси за всички позиции.
“Това са работещи мерки, които са качествена и нова крачка за България през следващите години. Те ще влязат в сила от първия ден, в който “Движение България на гражданите” състави правителство със свой мандат. В платформата е предвидено стимулиране на майките и раждаемостта – друг актуален проблем пред страната ни.
По темата за МВР кандидатът за депутат отново призова полицията да не следва частния интерес.
Водачът за региона на старата столица и останалите кандидати за депутати подариха на великотърновци оперетата “Българи от старо време” на Асен Карастоянов, написана по едноименния текст на Любен Каравелов. Постановката бе специално избрана – тя позволява на всеки да направи паралел с идеята на Каравелов – че най-важното нещо е всеки да направи добро, че духовното стои далеч над материалните облаги, лукса и охолния живот, че парите не са всичко. –

loading...
Пътни строежи - Велико Търново