Парти за майки с деца организира в Златарица Таня Лазарова

Публикувано на вт, 30 Апр. 2013
233 четения

Близо два часа около 15 деца от Златарица се забавляваха на парти, организирано от кандидата за народен представител от ГЕРБ Таня Лазарова. Докато малчуганите бяха заети с интересни игри и аниматорска програма, майките разговаряха с представителя на Златарица в областната листа на ГЕРБ.
Лазарова, която има опит като експерт в “Закрила на детето” и е председател на местния парламент, се ползва със сериозно одобрение сред съгражданите си. Представителките на младите родители от общината също заявиха подкрепата си за нея. По време на неформалната среща с майките Таня Лазарова съобщи, че благодарение на Бойко Борисов, в следващия програмен период са договорени 150 милиона лева за справяне с младежката безработица. Усилията на ГЕРБ за следващия мандат ще бъдат насочени към стимулиране на средния и дребния бизнес, за да се разкриват работни места. Подкрепа за младите хора, които искат да стартират собствен бизнес предвижда още ГЕРБ.
Ден по-рано с майки от община Павликени се срещна и кандидатът на ГЕРБ от тази община Марияна Добрева. На кафе тя разясни постиженията на предходното правителство в сферата на образованието и ефекта от ранната предучилищна подготовка. Специално внимание беше обърнато и на основните приоритети в програмата на ГЕРБ.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново