Обявиха 119 свободни работни места във Велико Търново

Публикувано на вт, 22 юли 2014
5759 четения

Заплатите са от 220 до 550 лв. Търсят шофьор на новия “паяк”

119 са обявените в момента свободни работни места във Велико Търново. Позициите са обявени чрез сайта на Агенцията по заетостта. Не всички работодатели са посочили размера на заплатите, но от обявените възнаграждения става ясно, че са търсят работници на постоянни или срочни договори от 220 до 550 лв. месечно.
Най-високите заплати са за работници в сладкарска фабрика. Свободните позиции са 10 и към тях се насочват безработни от Бюрото по труда. Търси се шофьор на новия общински “паяк” за репатриране на неправилно паркирани автомобили. Основната заплата за длъжността е 420 лв. за 12-часови смени на дежурство. Има свободно място за багерист със стартова заплата от 460 лв. На половин работен ден в частни фирми се търсят шофьори на лекотоварни автомобили с възнаграждение от 220 лв. Обявени са 4 места за шофьори на разносни доставки на пълен работен ден и заплата от 550 лв.
10 са свободните работни места за продавачи със средно образование срещу 300 лева месечно. Масови са обявите за готвачи, сервитьори, бармани, домакини, икономи, охранители, както и на 15 социални асистенти с основно образование. За тези позиции работодателите не обявяват предварително размера на заплатата.
Масово заведенията публикуват обяви в сайтовете за работа, но там обявяват, че търсят стажанти.
Здравка МАСЛЯНКОВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново