Обръщение от Цветан Цветанов, водач на листата на ПП “Републиканци за България” за Великотърновски избирателен район

Публикувано на пт, 11 юни 2021
239 четения

Уважаеми жители на област Велико Търново,
Скъпи приятели и съмишленици,
Искам да се обърна с благодарност към всички, които упражниха правото си на глас при предишния вот на 4 април, защото това е проява на гражданска отговорност. За съжаление, партиите, изпратени в Народното събрание с гласовете и волята на хората, не проявиха същата отговорност и ето ни отново в предизборна обстановка.
Знам, че обществото вече е изморено от всичко това. Но все пак призовавам – нека всеки да използва следващия месец, за да се запознае с програмите и целите на политическите сили и с хоризонта, който всяка от тях предлага за страната. Само така след изборния ден ще можем да сме спокойни, че сме гласували рационално и далновидно, а не подвластни на емоция и артистизъм.
Заради непрекъснатите си многобройни срещи в цялата страна аз съм убеден, че разумните хора не искат бъдещето на държавата да зависи от политици с неясни приоритети, с непредвидими реакции и непрогнозируеми действия.
“Републиканци за България” е партията с най-ясен профил – десен, проевропейски и проатлантически! Надявам се, в този предизборен месец да успеем да стигнем до много повече хора, които да припознаят нашите послания.
Знам, че са много българите, които продължават да вярват в силата на десните идеи, на полаганите усилия, на устойчивите общи резултати, постигани с непрекъснато надграждане. И моят призив е точно към тези хора – активизирайте се!
Защото на обществото е нужно спокойствие и единение. Но са нужни и правила, важащи с еднаква сила за всеки.
Благодаря на всички, които вече ни подкрепиха с номер 21 в бюлетината, макар да бяхме партия едва на шест месеца. Благодаря на нашите поддръжници, които не се изплашиха и не се огънаха при натиска, който им се оказваше по места, включително и във Велико Търново.
Благодарение на техните гласове партията мина успешно през своя първи политически изпит, за да укрепва и да се превръща в устойчив политически проект на разумните, работещи и отговорни хора.
Съдбата реши ПП “Републиканци за България” отново да бъде с номер 21 на вота.
С този номер ще гласуваме за държава с правила!
Цветан Цветанов,
водач на листата на ПП “Републиканци за България”
за Великотърновски избирателен район

loading...
Пътни строежи - Велико Търново