Обръщение на доц. д-р Милен Михов – водач на листата на ВМРО

Публикувано на пт, 2 апр. 2021
5035 четения

Уважаеми
съграждани,

Днес, в навечерието на решаващия вот се обръщам към вас с огромно уважение и вяра във вашата активна гражданска позиция. Благодаря за споделените идеи, подкрепа и за препоръките, които получих по време на предизборната кампания, както и през целия ми мандат като народен представител.
На тези избори ВМРО се яви с изпълнени обещания. Дори и най-големите ни критици признават, че успяхме да постигнем поетите преди 4 години ангажименти – повишихме пенсиите, въведохме семейното подоходно облагане, за пръв път от десетилетия започна модернизация на Българската армия, която вече е необратима.
В навечерието на решаващия вот още веднъж отговорно искаме да заявим: Повишаването на доходите до края на новия мандат е един от основните ни приоритети. Това включва: увеличаване на средната работна заплата до 2500 лв.; увеличение на средната пенсия до 700 лв. на всички българи, които имат изискуемия трудов стаж и 30 % среден ръст на пенсиите; увеличаване на заплатите на учители, университетски преподаватели, лекари и медицински персонал; увеличение на парите за втората година майчинство, така че да достигнат 80 % от минималната работна заплата и да се повишават с нея. По отношение на социалната програма предвиждаме отпускане на ваучери за лекарства по 70 лв. на месец за бедните пенсионери и хронично болни българи, както и ваучери на стойност 100 лв. за почивка в български курорти за всеки български пенсионер, работещ, студент и ученик.
За нас от ВМРО водещи ще продължат да бъдат българските национални интереси. България не е разграден двор и не приема съвети за измислени малцинства. Надявам се, че това е силата на всеки, който търси подкрепата на българския избирател.
Вярвам, че активната гражданска позиция, трезвата преценка и обичта към Родината ще помогнат да всеки от вас да вземе своето решение.
И нека не забравяме, че развитието и успехът зависят от всички нас.
Да живее България!

loading...
Пътни строежи - Велико Търново