Няма кандидати за директор на Областно пътно управление

Публикувано на ср, 6 февр. 2019
946 четения

Никой все още не е оглавил Областно пътно управление във В. Търново, което остана без директор в първите дни на новата година. На обявения конкурс за поста се е явил само един кандидат, който обаче не отговаря на изискванията, за да заеме вакантното място, показа проверка на “Янтра ДНЕС”.
Изискванията за поста са кандидатите да са инженери със специалност “Пътно строителство”, “Промишлено и гражданско строителство”, “Инженерна металургия”, инженер по електроника и автоматика, радиоелектроника, минен инженер и др. или да имат юридическо образование. Кандидатите трябва да имат и не по-малко от 4-годишен професионален опит, да познават и прилагат специфичните нормативни актове, свързани с дейността на агенцията. Стартовото възнаграждение, посочено в обявата, е размерът на минималната работна заплата от 560 лв.
Досега регионалната структура на Агенция “Пътна инфраструктура” във В. Търново бе ръководена от инж. Петя Каразахова. До назначаването на нов директор временно изпълняващ длъжността е юрисконсултът на ОПУ Милена Русинова.
Весела БАЙЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново