Нелина Александрова, кандидат от ГЕРБ-СДС: “Хора, гласувайте! Няма по-страшно от безучастното ни поведение като граждани”

Публикувано на ср, 29 мар. 2023
517 четения

Нелина Александрова е една от най-младите кандидати за народни представители в листата на ГЕРБ-СДС за Великотърновски избирателен район. Тя е завършила икономика на туризма, стопански и финансов контрол, валутен, митнически и данъчен контрол. Работи в едно от най-големите здравни заведения за доболнична помощ във Велико Търново.
Като всеки млад човек, Нелина има своите мечти за живота. “Упорито вярвам, че България и Велико Търново са прекрасно място за живеене, но всички ние трябва да впрегнем сили и да работим заедно за развитието на града и региона си”, казва тя. Нелина казва, че симпатизира от години на партия ГЕРБ, затова не се поколебала да стане неин член, а включването ѝ в листата на коалицията ГЕРБ-СДС като кандидат за депутат приема като огромна отговорност. “Всеки ден се сблъсквам със съдбите на стотици хора. От разговорите им усещам колко са уморени вече от политическия хаос в страната ни. Те все по-малко вярват на политиците, особено след последните две години на лъжи в периода на “промяната”. Никой не може да причинява това на собствения си народ. Криза в момента има в целия свят, но в България имаме шанс да си върнем подредената държава, в която гражданите да се чувстват спокойни и да имат сигурност за бъдещето си, а това е възможно само ако се състави редовно и добре работещо правителство от ГЕРБ-СДС”, обяснява Нелина Александрова.
Тя приветства и предложенията за развитие на младите хора в програмата на ГЕРБ-СДС. “Новата програма “60/40” ще позволи младежи да остават в България след завършване на училище или университет – държавата ще поема 60 на сто от заплатата и осигурителния им доход в първата година. Ето една напълно възможна за реализация идея, която моите познати и приятели приветстват”, казва още Нелина Александрова.
Затова всяка свободна минута младата дама използва за почивка в селската семейна къща в село Хотница. Именно по време на управлението на ГЕРБ беше изградена инфраструктурата до селото, пътят беше ремонтиран и това е една от причините Хотница да стане притегателно за много чужденци и за млади семейства.
С младежки хъс и вяра в бъдещето Нелина Александрова призовава да се гласува на 2 април, защото няма нищо по-страшно от това хората да са безучастни към всичко, което се случва около тях. “Горда съм, че съм в силния отбор на ГЕРБ-СДС редом до професионалисти, заслужили уважението и доверието на обществото във Велико Търново и областта”, завършва тя.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново