Националният съвет на Младежкото обединение в БСП с изнесено заседание във В. Търново

Публикувано на вт, 15 ян. 2019
194 четения

Националният съвет на Младежкото обединение в БСП ще проведе изнесено заседание във Велико Търново. Срещата ще се състои в събота, като младите социалисти ще представят отчет за изминалата година.
По време за заседанието ще бъде обсъдена и гласувана „Младежка визия за България“. Освен това Националният съвет на МО ще обсъди участието на младежите от партията в предстоящите избори за Европейски парламент.
Заседанието ще бъде водено от председателя на Младежкото обединение Николай Бериевски, който беше избран на поста преди около година. Сред присъстващите ще бъдат още народните представители от региона Весела Лечева, Явор Божанков и Валентин Ламбев, областният председател на БСП Петко Тюфекчиев, общинският председател Стефан Стефанов, областният председател на Младежкото обединение Габриела Шилкова, общинският председател Михаил Михалев, както и заместник-председателят на областната структура на Младежкото обединение Красин Каракоцев. Очаква се в заседанието да се включат още председателите и членове на младежката структура в общините от областта.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново