На страната ни не са необходими нови експерименти и още загубено време

Публикувано на вт, 25 окт. 2016
393 четения

Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева се срещна с общинските съветници и дълго разговаря със симпатизанти от Павликени при своето посещение в града.

Изморихме се от избори всяка година и от ситуацията “стъпка напред, две назад”. Вижда се какво прави правителството на Бойко Борисов, но трябва още работа. Надяваме се тази линия да продължи, за да се усети подобряването на живота и в най-малките български села. Това е общото мнение, което изказват жители на населените места в община Павликени при разговорите си с местни парламентаристи от групата на ГЕРБ. Общински съветници вече проведоха предизборни срещи във Вишовград, Росица, Мусина, Дъскот, Сломер, Михалци, Димча и Долна Липница.
На страната ни не са необходими нови експерименти, като времето, което загубихме с кабинета “Орешарски”, категорични са общинските съветници. Ефективната работа на правителството на Бойко Борисов дава видими резултати – България вече е финансово стабилна и стъпка по стъпка върви към реално и осезаемо подобряване условията на живот и справедливи доходи за хората в цялата страна.
Всички европейски и чуждестранни партньори на България признават ефективността от усилията на сегашното правителство. Само опонентите на ГЕРБ не го признават. На шести ноември България трябва да препотвърди своя избор за посоката, в която иска да се развива – на европейските ценности и просперитет. Единственият гарант за това са Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, издигнати от най-голямата народна партия, каза общинският съветник и координатор на ГЕРБ – Павликени, Мирослав Маринов, който призова в деня на изборите хората масово да гласуват с номер 17 в бюлетината.
Искаме президент и премиер да говорят на един език пред света, пазейки вече постигнатия авторитет на България и отстоявайки заедно националния интерес, споделят хората в общината.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново