Моника Панайотова с Европейски информационен офис в старата столица

Публикувано на ср, 9 ян. 2013
605 четения

Моника Панайотова

От януари във Велико Търново на мястото на информационния офис на Илиана Иванова, която стана член на Европейската сметна палата, вече функционира Европейски информационен офис на евродепутатa Моника Панайотова (ЕНП/ГЕРБ).
Моника Панайотова е председател на Младежи ГЕРБ и международен секретар на партията. Досега тя бе депутат в 41-ото Народно събрание и председател на комисията по европейски въпроси и контрол на европейските фондове. В момента в Европейския парламент Панайотова е член на Комисиятa по бюджетен контрол, Комисиятa по култура и образование, както и заместник-член на Подкомисията по сигурност и отбрана.
Информационният офис на Моника Панайотова се намира на същото място на бул. “България” 1. Функцията на офиса е да разпространява информация за ролята и дейността на Европейския парламент и да популяризира работата на българските евродепутати от ГЕРБ/ЕНП.
Гражданите могат да получат информация и да споделят мнения за работата на Европейския парламент и евродепутатите, за възможностите и предимствата на европейското членство, за своите права и задължения като граждани на ЕС и всякакви други теми, свързани с европейските въпроси.
В. АТАНАСОВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново