Милен Михов ще е кандидатът за кмет на ВМРО-БНД във В. Търново

Публикувано на вт, 10 Сеп. 2019
690 четения

Народният представител доц. Милен Михов ще е кандидатът на ВМРО-БНД за кмет на Велико Търново. Той припомни, че има пет мандата като общински съветник и изключително добре познава проблемите на местната власт. “Влизаме в тази надпревара със самочувствие и голяма доза спокойствие. Ще водим кампания, която ще предлага по-добрите решения, няма да дамгосваме никого”, подчерта доц. Михов. Според него един от трайните приоритети, свързани с развитието на общината, трябва да е насочен към образованието.

От ВМРО-БНД ще работят за въвеждане на безплатни детския ясли и градини. Друг голям проблем, пред който са изправени великотърновци, е свързан с пътната инфраструктура и комуникациите. Ние ще търсим решение за подобряването им, което ще доведе още туристи във В. Търново, подчерта доц. Михов.

По думите му в листата ще има много силно присъствие на гражданското общество. Подчинена е на търсенето на прагматичния подход. Воеводите се надяват, че в следващия общински съвет в старата столица ще имат между 3 и 5 съветници.

В Горна Оряховица ВМРО- БНД ще участва самостоятелно на изборите със своя листа, кандидати за кметове на населените места и кандидат кмет на общината в лицето на Кирил Кирилов. Той е общински председател на организацията и  съветник трети мандат.

В община Златарица Пенчо Чанев ще се опита да спечели четвърти мандат. Със своето управление той е доказал, че управлението на малките общини с разнородно  население и етническа пъстрота могат да бъдат решавани, когато ВМРО управлява, посочи доц. Михов. Чанев припомни, че в неговата община детските градини са безплатни.

В останалите общини ВМРО ще участва със самостоятелни листи за общински съветници, в някои населени места ще издигнат свои кандидати за кметове и ще подкрепят кметове, които отговарят на разбиранията на ВМРО за добра работа и добро управление.

Весела КЪНЧЕВА
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново