Лидерът на “Да, България!” Христо Иванов: “И сега има голяма банка, чието състояние е много въпросително”

Публикувано на ср, 12 Юли 2017
758 четения

Лидерът на “Да, България!” Христо Иванов (в средата), Дончо Бораджиев, член на Изпълнителния съвет, и Сева Памукчиева, която оглави общинската структура на партията, коментираха проблеми пред страната и Великотърновска област.

Не е изключено да бъдем изненадани от предсрочни парламентарни избори, заяви във Велико Търново лидерът на “Да, България!” Христо Иванов. Трябва да сме напълно наясно, че има сериозен списък от кризисни огнища – финансовата система, енергийната сфера, липсата на пари от Европа, които скоро ще секнат, геополитическите проблеми, посочи Иванов.
Той коментира, че случаи като тези в Бяла и Асеновград могат да възникват на много места в страната. Правителството няма визия за решаването на нито един от сериозните проблеми, пред които сме изправени като нация. Всичко е тактически заигравки и пиар упражнения. Това е причината управлението да не може да бъде стабилно, заяви Иванов.
Стенограмата за КТБ не е само минало, тя може да се окаже ужасен предвестник на бъдещи събития, заяви лидерът на “Да, България!”. По думите на Христо Иванов и сега има една голяма банка и няколко по-малки, чието състояние е много въпросително.
“Да, България!” е опозиция не само на ГЕРБ и Патриотичния фронт, а и на всички парламентарно представени партии, защото всяка една от тях участва в сговора за постепенната ерозия на демократичния модел на развитие на страната и нейното приплъзване към едни централноазиатски модели, коментира лидерът на партията.
Весела КЪНЧЕВА
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново