Костадин Костадинов: „Балотажът за В. Търново ще е между Даниел Панов и Стилян Найденов“

Публикувано на пн, 25 сеп. 2023
1369 четения

„Кандидатът на „Възраждане” за кмет на В. Търново Стилян Найденов е един от най-силните ни кандидати в страната“. Това заяви във В. Търново лидерът на партия „Възраждане” Костадин Костадинов, който и тази година спази традицията и присъства на честванията по повод Деня на Независимостта на България. Лидерът на партията е във В. Търново на този ден повече от 25 години, откакто беше възстановено отбелязването на празника в старата столица.
„Имаме социологически проучвания, които скоро ще обявим и те показват, че балотажът ще бъде между кандидата на ГЕРБ Даниел Панов и кандидата на „Възраждане” Стилян Найденов. Остава само въпросът с колко точно нашият кандидат ще победи на кметските избори“, заяви Костадинов. Той подчерта, че „Възраждане” има ясна и конкретна програма за извеждане на България от кризите, включително демографската, които продължават с десетилетия.
„Имаме не само програмите, но и волята, мъжеството и куража да го сторим. Единственото, което все още нямаме, е властта в ръцете си. Колкото по-скоро я вземем, толкова по-бързо ще започнем да решаваме проблемите“, посочи още  Костадинов. Той е категоричен, че пътищата пред страната ни са само два – или възраждане или разруха за България.
Весела БАЙЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново