КНСБ стартира безплатно обучение за трудовите права на работещите

Публикувано на пн, 25 май 2020
158 четения

От понеделник КНСБ стартира безплатно дистанционно обучение на тема „Трудови и осигурителни отношения“. Той е насочен към заетите лица. Целта на обучението е да се повиши информираността за основните права и задължения, произтичащи от трудовото и осигурително законодателство и възможностите за защита на работниците и служителите и създаване на предпоставки за намаляване на упражняване на нерегламентирани практики при осъществяване на трудовите отношения. Всеки участник ще има достъп до курса в рамките на 2 седмици и в този период платформата ще е достъпна 24 часа в денонощието. Влиза се с индивидуална парола за достъп, издадена от администратор.

Дистанционното обучение се финансира по проект „Подобряване на адаптивността на заетите лица и укрепване на колективното трудово договаряне, чрез съвместни действия на социалните партньори на национално, секторно и браншово ниво“ по ОП „Развитие на човешките ресурси“. Всеки курс завършва с тест за проверка на знанията. При резултат по-висок от 50 % се смята за успешно завършен и се издава сертификат.

Заявка за участие може да се подава на адрес – http://ktd.dostoentrud.org/

След попълване на данните в картата за участие, администраторът предоставя лично потребителско име и парола за достъп до обучителната платформа на КНСБ.

Весела БАЙЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново