Кметът и общинските съветници получиха плакети за края на мандата

Публикувано на вт, 19 сеп. 2023
487 четения

Великотърновският общински съвет проведе последното си заседание за мандат 2019 – 2023 г. След сесията, която включваше 18 точки, местните парламентаристи се събраха за последно заедно в Ритуалната зала на Общината.
„Съветниците във Великотърновския общински съвет бяха екип и мислиха за В. Търново. За мен беше чест и ви благодаря“, заяви председателят на местния парламент Венцислав Спирдонов. Той благодари и на кмета Даниел Панов и на общинската администрация за добрата съвместна работа. Всеки съветник получи плакет и химикал, върху който е гравирано името му.
Кметът Даниел Панов също получи плакет. Той отбеляза, че този мандат е бил труден и много по-различен от останалите заради ковид пандемията, политическата криза и трудностите с приемането на бюджета. Въпреки това той определи мандата като успешен и благодари на всички присъстващи в залата.
Плакети получиха също зам.-кметовете, директорите на дирекции, главният архитект, кметовете и кметските наместници в населените места от община В. Търново.
Весела БАЙЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново