Кандидатите на ВМРО ще отстояват твърдо българските интереси в Европа

Публикувано на сб, 18 май 2019
246 четения

 

«Основна задача в бъдещия формат на българските представители в Европейския парламент ще бъде да бранят интересите на българските региони. Абсолютно нередно и несправедливо е тези региони да бъдат изоставяни, да бъдат обезлюдявани. Това означава борба за повече инвестиции, това означава борба за повече възможности за развитие и за отваряне на работни места, това означава борба срещу тези нормативни актове на Европейския парламент, които се мъчат да откраднат български работници като пакета „Макрон“ например».

Това заяви пред журналисти кандидатът за евродепутат и водач на листата на ВМРО-БНД Ангел Джамбазки и напомни, че разликата между инвестициите на глава от населението между Силистра и София е 900 пъти. Той бе на предизборна обиколка в Силистра заедно с още двама кандидати от листата – ген. Димитър Шивиков и Андрей Слабаков.

«Тези от нас, които бъдат изпратени в Европейския парламент, които избере българският народ, ще защитават само и единствено интересите на страната ни. Защото това заслужава нашият народ», категоричен бе ген. Димитър Шивиков, за когото също на първо място са българските интереси, а после всичко останало.

Режисьорът Андрей Слабаков призна, че ако бъде избран в Европарламента ще бъде самият себе си и ще се изправи срещу бездуховността на европейската култура.

«Не смятам, че трябва да бъдат разрушавани християнските ценности, не смятам, че думите майка и баща, които не са просто думи, а са символи, могат да бъдат заменени с родител 1 и 2, защото когато вечер детето в тъмното го е страх, не вика родител 1 и 2, а вика мама и тате», допълни още Слабаков.

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново