Кандидатът за кмет на Самоводене Валентин Къндев, подкрепен от гражданската листа на МК „Глас народен“, след 12 г. върнаха живота на стадиона в селото

Публикувано на пн, 16 окт. 2023
666 четения

Кандидатът за кмет на село Самоводене Валентин Къндев и кандидатите за общински съветници от Местната коалиция „Глас народен“ Димитър Манолов и Светослав Николов, заедно с 18-годишния Денислав, член на гражданско сдружение „Заедно можем всичко“, почистиха основно потъналия в плевели стадион в Самоводене. От години стадионът в селото е в окаян вид.
„Преди 12 години с брат ми вложихме стотици хиляди лева, в полза на община В. Търново за основен ремонт и облагородяване на този стадион. Също така бяха изградени трибуни с 400 седящи места. На стадиона тренираха стотици деца от селото и детско-юношеската школа. Имахме дори отбор във „В“ група. Не мога да гледам как всичко, което сме правили през годините за този стадион се руши! Затова, запретнахме ръкави и за 6 часа поправихме разрухата, която беше обзела съоръжението пред последните 12 години. А най-важното беше, че видяхме отново детските усмивки! За 6 часа, 4 човека направихме това, което Общината не можа за 12 години. А какво бихме направили всички заедно за четири години?!“, заяви Димитър Манолов. Той обеща заедно с колегите си от Местната коалиция „Глас народен“ и гражданското сдружение „Заедно можем всичко“, да помага за развитието на спорта и поддържането на спортните бази.
„Радвам се, че Валентин Къндев, който е кандидат за кмет на село Самоводене, подкрепя идеите на Местна коалиция „Глас народен“ и без колебание се включи в акцията по почистването на стадиона! Смятаме, че с подкрепения от нас кандидат за кмет на село Самоводене Валентин Къндев, никога повече няма да допуснем това да се случи“, каза още Димитър Манолов. Минути след като стадионът беше почистен, деца от селото напълниха съоръжението с детски смях и глъчка.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново