Калина Широкова води листата с кандидати за общински съветници на ПП “Общество за Нова България”

Публикувано на пт, 29 сеп. 2023
795 четения

“Гласувай за опита!” е мотото на предизборната им кампания

Калина Широкова е водач на листата с 31 кандидати за общински съветници на ПП “Общество за Нова България” във Велико Търново. Бизнесдамата, която два мандата е зам.-председател на Общинския съвет в старопрестолния град, се включва в битката за местния вот заедно с представители на бизнеса, културата, спорта и журналистиката. В листата с номер 38 са хора с безспорни професионални качества, доказали се през годините в своите сфери. Сред тях са футболната легенда Бончо Генчев, зам.-директорът на Регионална библиотека “Петко Р. Славейков” Иван Александров, бизнесменът Александър Карачолев и журналистът Николай Венков. Мнозина може би се питат защо има промяна в името на партията, с която кандидатите за общински съветници, водени от Калина Широкова, се представяше на местните избори в последните две предизборни кампании. Ето и отговорът:
“Няма нищо драматично в промяната на името на партията, това се наложи по независещи от нас причини – обясни Калина Широкова. За голямо наше съжаление през 2021 година почина председателят на партия “Българска демократична общност” Господин Тонев и формацията претърпя своите промени. Затова сега се явяваме на изборите, представлявайки ПП “Общество за Нова България”. Искам да уверя всички, че не името на партията, а хората изпълняват обещанията, които са дали. Ние сме доказали какво можем и ще продължим да работим за нашите съграждани така, както сме го правили досега. Искаме великотърновци да живеят в един още по-уреден град и всички наши усилия ще бъдат насочени в тази посока.”
Кандидатите за общински съветници на ПП “Общество за Нова България” откриват предизборната си кампания на 29 септември с водосвет в църквата “Рождество Богородично”. След това ще се съберат със своите симпатизанти в библиотека “Петко Р. Славейков. “Мотото, с което влизат в тази предизборна кампания, е “Гласувай за опита!” и ще докажат, че опитът е предимство.
Листата с кандидати за общински съветници на ПП “Общество за Нова България” включва Калина Широкова, Иван Александров, Александър Карачолев, Боряна Мечкова, Христо Попов, Мария Станева, Бончо Генчев, Красимира Ботева, Недка Колева, Николай Венков, Жени Сапунджиева, Пламен Нечев, Петър Петров, Кристиян Дончев, Мая Пешева, Ани Мари Димитрова, Преслав Николаев, Георги Андреев, Мартин Митов, Александър Николов, Йордан Йорданов, Анжелика Илиева, Анита Петкова, Нено Вълковски, Мариета Стоянова, Валентина Димитрова, Розалина Панова, Венцислав Бакърджиев, Радка Крумова, Асен Михайлов и Цветелина Паналюгова.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново